Handlekurv
kr 0,00

Personvernerklæring for amd.no

Sist oppdatert 25.04.2024

Gjelder for: amd.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Personopplysningene vi samler inn er navn, adresse, e-post, telefonnummer og lokasjon ved bruk av våre kontaktskjemaer.

Hva gjør vi med informasjonen?

Vi bruker personopplysningene primært til kundebehandling via e-post. Vi vil senere bruke dette også markedsføring dersom du melder deg på nyhetsbrev. Nyhetsbrev blir ikke introdusert før en gang i 2024. I tillegg er slikt koblet mot samtykke til nettsideanalyse via informasjonskapsler.

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Når du besøker amd.no bruker vi Google Analytics for å analysere din bruk av nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettsiden og innhold.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Disse opplysningene er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Hvor, hvorfor og hvor lenge lagres informasjonen?

Opplysninger lagret i Google Analytics slettes etter 26 måneder etter siste besøk. Nyhetsbrev-informasjon (blir introdusert senere) lagres hos Mailchimp.

Din informasjon lagret i forbindelse med nyhetsbrev og brukerkontoer på nettsiden lagres frem til du selv sletter kontoen eller du melder deg av nyhetsbrevet. Vi viser til våre underleverandørers personvernerklæring for behandlingen av personopplysninger.

Formålet og hensikt er å utarbeide statistikk og informasjon for å utbedre og videreutvikle nettstedet. Statistikken og informasjonen som Google Analytics gir oss kan for eksempel gi svar på hvor mange som besøker nettsiden, hvilke undersider som er mest besøkt, hvor lenge en økt varer, demografisk informasjon om besøkende og hvilke enheter som benyttes.

Med denne informasjon kan vi tilpasse og tilrettelegge nettsiden og innholdet på en bedre måte til sluttbruker og besøkende. Statistikken kan også bli brukt som en veileder ifbm. markedsføringstiltakt o.l.

Informasjon fra Google Analytics deles ikke med andre.

Sikkerhet

Vi forstår hvor viktig sikkerhet er for våre besøkende og kunder. Vi benytter (SSL) krypteringsteknologi. Ser du «https» i nettsidens adressefelt, indikerer det kryptering av trafikk mellom nettsiden og din nettleser.

Oppdateringer av personvernerklæring samt retningslinjer for amd.no

Vi kan endre våre erklæringer vedrørende personvern og cookies fra tid til annen. Dette for å møte endringer og tilpasse nettsidens funksjonalitet eller for å tilfredsstille behovene til våre kunder. Oppdaterte versjoner vil bli publisert på vår nettside og datoen for endringen vil vises, slik at du ser når siste oppdatering fant sted.

Underleverandører som behandler personopplysninger:
Domeneshop AS webside: domeneshop.no

Domeneshop AS er vår serverleverandør og tar backup av databasen.
Se: https://domene.shop/terms

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics som analyseverktøy på nettsiden og samler inn data til analyse av besøkstrafikk.

https://policies.google.com/privacy?hl=no

Kontaktskjemaer

Vi bruker sikre kontaktskjemaer fra Elementor som løsning for våre kontaktskjemaer på vår nettside. Kontaktskjemaene er aktivert med formular-validering, og i tillegg benytter vi ekstra antispam og sikkerhetstjenester fra Cleantalk.

Vi deler aldri ut informasjon til andre parter.
For informasjon om brukersnitt for kontaktskjemaer, vennlist se https://elementor.com/about/privacy/

Dine rettigheter

Du har rett til:

  • innsyn i opplysningene som er lagret om deg
  • å gjøre endringer i dine opplysninger
  • å få slettet dine opplysninger
  • at vi slutter å behandle dine opplysninger
  • For slike henvendelser vennligst ta kontakt med oss på e-post eller på telefon +47 22 80 57 40

For å klage på behandlingen av dine personopplysninger kan du ta kontakt med oss eller klage direkte til Datatilsynet. Les mer om hvordan du kan klage til Datatilsynet her: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/

Slik forhindrer du at informasjons-kapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

(Nettvett.no) Slik administrerer du informasjonskapsler.

Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout . I tillegg finnes det også beskyttelse både i nettlesere så vel som programvare for PC.

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på www.allaboutcookies.org.